Wat doet Dinamis

Wij helpen u met uw geldzaken

Doen wat je zegt en zegt wat je doet. Dat is belangrijk


Dinamis helpt mensen om geldzaken en persoonlijke zaken goed te regelen als ze dat zelf niet kunnen.

Dat doen we via bewindvoering, mentorschap en curatele. Op deze website leggen we uit wat het verschil is. Ons team zet zich graag voor u in met persoonlijke, duidelijke adviezen en praktische hulp. Tijdelijk (of voor altijd). Bel of mail ons gerust voor vragen of een gesprek.

Over ons

Wij zijn een klein en profesioneel team van bewindvoerders en mentor. Binnen Dinamis werken mensen met verschillende expertises op het gebied van schuldhulpverlening, belastingzaken, juridische en zorgvraagstukken. Wij blijven ons ieder jaar verdiepen in de wijzigende wet en regelgeving in onze branche. Tranparantie is voor ons belangrijk. Daarom kunt u, indien u dat wilt, aangeven dat u wilt inloggen op ons systeem om uw beheerrekening te raadplegen. Indien u hiervan geen gebruikt kunt of wilt maken, sturen wij u maandelijkse de bankafschriften op.

Missie en visie van Dinamis

Waar staat Dinamis voor?

Kansen voor iedereen Wij vinden dat iedereen een kans verdient om zijn (financiƫle) zaken op orde te krijgen en te houden.
Maatwerk
Voor elke hulpvraag zoeken wij een passende oplossing. U als mens staat bij ons altijd centraal.
Kwaliteit
Voor ons is het belangrijk dat je zegt wat je doet, en doet wat je zegt. Dinamis heeft voldoende kennis in huis op financieel, juridisch en sociaal vlak.
Zelfredzaam
Dinamis gelooft dat iedereen op een bepaald vlak zelfredzaam is/kan zijn. We vinden het belangrijk om deze zelfredzaamheid zoveel mogelijk te stimuleren.